Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Scoatem tacamul de la rata,spalat bine,il punem la fiert in apa rece cu 1lingura de sare;dupa ce a iesit toata spuma la suprafata,aruncam apa,spalam tacamul si-l punem din nou la fiert cu toate legumele,sare si boabele de piper(eu asa fac);o lasam sa fiarba incet si acoperit 1h;in acest timp facem taiteiii din ou,un praf de sare si faina;
Dupa ce a fiert rata,strecuram totul,punem din nou supa la fiert,cand incepe sa clocoteasca,adaugam taiteiii iar cand s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierti,mai condimentam daca e cazul,oprim focul se servim supa cu verdeata deasupra.
1
dupa preferinta,tacamul se poate servi rasol cu mujdei si bineinteles mamaliguta
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult